Παράταση προθεσμίας των αιτήσεων αποφοίτων ΕΠΑΛ για την Τάξη Μαθητείας έως τις 13/10

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας για τις αιτήσεις των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. σε τμήματα του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας έως τις 13 Οκτωβρίου.

View Fullscreen

Πρόσκληση 1ου Ε.Κ. Καβάλας σε Επιχειρήσεις και Εργοδότες για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μεταλυκειακό έτος-Τάξης Μαθητείας»

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Πρόσκληση 1ου Ε.Κ. Καβάλας σε Επιχειρήσεις και Εργοδότες για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μεταλυκειακό έτος-Τάξης Μαθητείας»»

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας ολοκλήρωσε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ 2015-17

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, Δράση ΚΑ1, με τίτλο «Επαγγελματική Εκπαίδευση φιλική προς τους μετανάστες» δάρκειας δύο ετών, του 1ου Εργαστηριακού Καβάλας που αφορούσε εκπαιδευτικούς του κέντρου.

Συνεχίστε την ανάγνωση του «Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας ολοκλήρωσε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ 2015-17»

Ενδοσχολική διάχυση αποτελεσμάτων σχεδίου Erasmus+ απο το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καβάλας

Την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017, το 1ο ΕΚ Καβάλας πραγματοποίησε δράση διάχυσης αποτελεγμάτων για το διετές πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: «Επαγγελματική Εκπαίδευση φιλική για τους μετανάστες».

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στις δύο (2) εκπαιδευτικές ροές σε Γερμανία και Πορτογαλία παρουσίασαν τα τελικά αποτελέσματα του προγράμματος.

Ερωτηματολόγιο: Μετανάστες Πρόσφυγες & Επαγγελματική Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου 8/5/2017

Ερωτηματολόγιο για απόψεις εκπαιδευτικών

Το 1ο ΕΚ Καβάλας, στο επόμενο χρονικό διάστημα, σκοπεύει να πραγματοποιήσει μία ακόμη επιμορφωτική συνάντηση για εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το θέμα: ?Φιλική εκπαίδευση-κατάρτιση μεταναστών/προσφύγων μαθητών?.

Προκειμένου να είναι αποτελεσματική και χρήσιμη η επιμορφωτική δραστηριότητα, αποφασίστηκε να διερευνηθούν οι απόψεις εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Επαγγελματικά Λύκεια της πόλης της Καβάλας. Για το σκοπό αυτό σχεδιάστηκε ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑ.Λ. της Καβάλας που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. Η συμμετοχή είναι απλή, ανώνυμη, εθελοντική και απαιτούνται ελάχιστα λεπτά για την ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή μέσου διαδικτύου.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: